Depot No.207 White Clay Sebum Control Treatment 125ml

21.95

Depot No.207 White Clay Sebum Control Treatment is een sebum control treatment met witte klei voor een vette hoofdhuid en vet haar.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.207 White Clay Sebum Control Treatment is samengesteld om overmatige talg op de hoofdhuid en in het haar tegen te gaan. Zorgt ervoor dat het ongemak van dit probleem wordt omgekeerd. Een ongecontroleerde en overmatige talgafscheiding kan problemen geven zoals haarverlies. De formule absorbeert overmatige talg en onzuiverheden, vermindert afvalstoffen en neutraliseert onaangename geuren van de hoofdhuid.

Actieve ingrediënten

  • Kaolien,natuurlijke klei,absorbeert talg en vet,geeft waardevolle sporenelementen af aan de hoofdhuid en het haar
  • Capryloyl glycine,gaat overmatige talgproductie tegen
  • Wilgenextract,verzachtend,gladmakend,samentrekkend
  • Essentiële muntolie,verzachtend,verfrissend,parfumerend
  • Melisse zaadolie,kalmerend
  • Essentiële sinaasappelolie,parfumerend,verzorgend voor de hoofdhuid
  • Essentiële Chinese kaneelolie,parfumerend
  • Glycerine,vochtinbrengend,ondersteunt het vochtgehalte in het haar.

Gebruik Depot No.207 White Clay Sebum Control Treatment

Breng Depot No.207 White Clay Sebum Control Treatment gelijkmatig aan op de hoofdhuid na het reinigen met no.107 white clay sebum control shampoo.
Laat 3-5 minuten inwerken zodat de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen.
Goed uitspoelen met warm water.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.