Depot No.202 Complete Leave-In Conditioner 100ml

19.95

Depot No.202 Complete Leave-In Conditioner is een multifunctionele leave-in behandeling.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.202 Complete Leave-In Conditioner is een een uniek leave-in product met vele voordelen. Men dient slechts enkele druppels aan te brengen op het haar. Hydrateert,conditioneert,beschermt en voegt natuurlijke controle toe aan het haar. Ook aanbevolen voor de baard.

Actieve ingrediënten

  • Botanisch Complex,mix van 10 plantenextracten met meerdere gunstige effecten op de huid en het haar
  • Conditionerende bestanddelen,maken het haar licht,handelbaar en zijdezacht
  • Verzachtende siliconen,die glans geven aan het haar en het beter handelbaar maken
  • UV filter,beschermt het haar tegen het oplichtend en uitdrogend effect van de zon

Gebruik Depot No.202 Complete Leave-In Conditioner

Verdeel een matige hoeveelheid op de handen afhankelijk van de lengte en de dikte van het haar.
Breng direct aan op gewassen, handdoek droog haar en masseer het overtollige water eruit .
Niet uitspoelen en doorgaan met de hairstyling.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.