Depot No.201 Refreshing Conditioner 250ml

19.95

Depot No.201 Refreshing Conditioner is een herstellende en verzorgende hoofdhuid- en haarconditioner.

 

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.201 Refreshing Conditioner heeft een voedende, herstellende en verfrissende werking op het haar en de hoofdhuid. Maakt het haar zacht en sterk en voorkomt dat het haar statisch wordt of gaat pluizen.

Actieve ingrediënten

  • Rijstolie,verzachtend en voedend
  • Eucalyptus,tonifiërend,verfrissend en parfumerend
  • Pro Vitamine B5,regenererend,kalmerend en verzorgend voor de huid en het haar
  • Botanisch Complex,mix van 13 plantenextracten met meerdere positieve effecten op de huid en het haar
  • Etherische rozemarijn olie,parfumerend en verzorgend voor de huid
  • Etherische citroen olie,antioxidant,verfrissend en parfumerend

Gebruik Depot No.201 Refreshing Conditioner

Aanbrengen op handdoek droog haar.
Inmasseren in de hoofdhuid en het haar.
Vervolgens laten inwerken en daarna uitspoelen.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.