Depot No.106 Dandruff Control Intensive Cream Shampoo 125ml

23.95

Depot No.106 Dandruff Control Intensive Cream Shampoo is een intensieve shampoo voor een schilferige hoofdhuid.

Samengesteld met specifieke ingrediënten die het ongemak van roos tegengaan. Heeft een specifieke en efficiënte maar toch milde werking met een uitgebalanceerde reinigende werking.

Milde bestanddelen,SLES vrij.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.106 Dandruff Control Intensive Cream Shampoo met een plantencomplex dat copaifera extract en Braziliaanse nootolie bevat,werkt actief tegen roos.

Actieve ingrediënten

  • Pyrithionzink,antimicrobieel,anti-roos en talg normaliserend
  • Wondkruid,rozemarijn,salie,netel en sinaasappel extracten,antimicrobieel,zuiverend,verfrissend,verzachtend en conditionerend voor de hoofdhuid,parfumerend
  • Pro-vitamine B5,herstellend,verzachtend en verzorgend voor hoofdhuid en haar
  • Sorbitol,bevochtiger,ondersteunt de hydratatie van het haar en de hoofdhuid
  • Citroen,munt en jeneverbes essentiële oliën,antioxidant,verfrissend en verzorgend voor de hoofdhuid,parfumerend

Gebruik Depot No.106 Dandruff Control Intensive Cream Shampoo

Verdeel de Depot No.106 Dandruff Control Intensive Cream Shampoo gelijkmatig over een vochtige hoofdhuid en opschuimen met ronddraaiende bewegingen. Laat 2-3 minuten inwerken zodat de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen, spoel vervolgens goed uitspoelen.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.