Depot No.105 Invigorating Shampoo 250ml

19.95

Depot No.105 Invigorating Shampoo is een verkwikkende shampoo tegen haaruitval.

Reinigt het haar mild en met respect voor de natuurlijke balans van haar en hoofdhuid. Bijzonder geschikt voor zwak,dunner wordend haar dat zijn kracht verloren heeft. Geformuleerd met milde bestanddelen en zonder SLES.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.105 Invigorating Shampoo met milde oppervlakte-actieve stoffen, geven een evenwichtige mix van innovatieve,reinigende bestanddelen voor een evenwichtige reiniging.

Actieve ingrediënten

  • Indiaas Kino boom extract,met een anti-glyceride, antioxiderende, verzachtende en beschermende werking
  • Specifiek botanisch Complex,mix van 5 plantenextracten met meerdere,specifieke gunstige effecten op de huid en het haar
  • Multivitaminencomplex dat vitamine B5,B6,C,E en PP bevat, met een enerverende,antioxiderende en voedende werking
  • Eucalyptus,tonifiërend,verfrissend en parfumerend
  • Sorbitol en glycerine,bevochtiger,ondersteunt de hydratatie

Gebruik Depot No.105 Invigorating Shampoo

Breng aan op vochtig haar en inmasseren.
Uitspoelen.
Herhalen indien nodig.

Voor een meer volledige en synergetische verkwikkende werking, vervolgen met NO. 205 Invigorating Treatment.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.