Depot No.104 Silver Shampoo 250ml

19.95

Depot No.104 Silver Shampoo is een specifieke shampoo voor grijs,wit of geblondeerd haar.

Samengesteld met milde SLES- vrije bestanddelen,verrijkt met blauw-violet pigment wat gouden tonen neutraliseert.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.104 Silver Shampoo is een shampoo met milde actieve stoffen,een uitgebalanceerde mix van innovatieve,reinigende bestanddelen voor een evenwichtige reiniging
Een specifiek violet pigment,verbetert de natuurlijke tonen van wit en grijs haar en gaat ongewenste gele of felle tonen in blond of geblondeerd haar tegen
Een botanisch complex,een mix van 10 plantenextracten met vele,weldadige effecten op de huid en het haar.

Actieve ingrediënten

  • Essentiele salie olie,antioxidant,beschermt,geeft geur
  • Eucalyptol,oppeppend,verfrissend,geeft geur
  • Menthol,verfrissend,verzachtend,geeft geur

Gebruik Depot No.104 Silver Shampoo

Aanbrengen op vochtig haar en inmasseren.
Laat even inwerken. Uitspoelen.
Vervolg met een conditionerend product om meer handelbaarheid en zachtheid toe te voegen.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.