VITAIA You Nailed It

7.00

  • Jouw slimme keuze voor mooie en ijzersterke lange nagels
  • Versterkt nagels en haar
  • Verbetert de nageldikte
  • Vermindert het splijten en breken van broze nagels
  • Inhoud 60 capsules

Op voorraad

Share

VITAIA You Nailed It

Voel je op en top vrouw met sterke nagels, glanzend haar en ook een stralende huid. ‘You Nailed It’ zit boordevol krachtige biotine om jou te laten stralen. Een optimale dosering, zodat jij jouw droomresultaten kunt behalen. Biotine speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van onze huid, haar en nagels en zorgt daarmee voor een goed functionerend zenuwstelsel.

Biotine (vitamine B8) draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Het activeert de natuurlijke energie en is daarnaast gunstig voor een goede geestelijke balans. Het is jouw slimme keuze voor mooie en ijzersterke lange nagels.

‘You Nailed It’ versterkt nagels en haar, verbetert de nageldikte en vermindert het splijten en breken van broze nagels.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Biotine

Speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van onze huid, haar en nagels en voor een goed functionerend zenuwstelsel.

Gebruik VITAIA You Nailed It!

1 capsule per dag, neem in met water of voeding.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van VITAIA  bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.