The Insiders Supernatural Thickening Cream 150ml

32.50

Ontdek de schoonheid van ‘The bigger, the better’ met Undone haar. Ongeacht de natuurlijke textuur die moeder natuur je schonk, deze lichte proteïnecrème voegt extra body toe en geeft je haar een boost in veerkracht en volume. Een verkwikkende traktatie voor elk haartype.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Ontketen Volume en Veerkracht met The Insiders Supernatural Thickening Cream – Puur Genot voor Elke Haartextuur

Benefits

  • Volumeopwekkend: The Insiders Supernatural Thickening Cream haar gaat voor groots, met extra volume dat de zwaartekracht trotseert, voor een weelderige, levendige uitstraling.
  • Veerkracht: De lichte proteïnecrème versterkt je haar van binnenuit, waardoor het veerkrachtig blijft en bestand is tegen dagelijkse uitdagingen.
  • Geschikt voor Elke Haartextuur: Ongeacht of je haar steil, golvend, of krullend is, The Insiders Supernatural Thickening Cream is ontworpen om te floreren op elke textuur en creëert een look die bij jou past.
  • Makkelijke Toepassing: Met een eenvoudige applicatie voeg je moeiteloos volume toe aan je haar. Geen gedoe, wel groots resultaat.

Gebuik The Insiders Supernatural Thickening Cream

Breng een kleine hoeveelheid The Insiders Supernatural Thickening Cream aan op handdoekdroog haar, verdeel gelijkmatig en style zoals gewenst. Geniet van het onmiddellijke volume en de veerkrachtige textuur.

Ontdek de kunst van volumineus haar met Undone Haar. Versterk, vergroot, en omarm een dikkere en vollere textuur.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van The Insiders bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.