T-LAB Air Balance Antistatic Spray 300ml

28.00

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

T-LAB Air Balance Antistatic Spray is een gewichtloze antistatische spray. Deze maakt je haar elastisch en zorgt voor volume, glans en zachtheid, maakt restylen gedurende de dag mogelijk.

Air Balance Hair Spray versterkt en herstelt zachtjes de haarstructuur, helpt vocht vast te houden in de cortex van het haar en brengt vitaliteit in het haar.

UNIEK NATUURLIJK COMPLEX

Panthenol (Pro-vitamine B5) kalmeert en verzorgt zachtjes het oppervlak van de hoofdhuid en het haar. Het versterkt de haarschacht en stimuleert de celregeneratie.

Gehydrolyseerde keratine herstelt en versterkt de haarschubben en maakt het haar glad, glanzend en bestand tegen ongunstige omgevingsfactoren.

Hyaluronzuur houdt vocht vast, waardoor de haarschacht over de gehele lengte van het haar diep wordt verzadigd en de hoofdhuid wordt gehydrateerd.

Gebruik T-LAB Air Balance Antistatic Spray

Spray indien nodig op nat haar voor het stylen of op droog haar gedurende de dag.
Gebruik het voor maximaal effect samen met andere Styling Collection-producten van T-LAB Professional.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van T-LAB bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het T-LAB kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Andere suggesties…