SHOW Beauty Premiere Luxury Travel Duo

33.60

Het perfecte reisduo van SHOW Beauty.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

SHOW Beauty Premiere Luxury Travel Duo

Ons fantastische best verkochte duo nu verkrijgbaar in een compacte set, perfect voor onderweg.

SHOW Beauty Premiere Luxury Travel Duo Set bevat:

Premiere Finishing Spray 50ml

SHOW Beauty Premiere Finishing Spray met uniek, gepatenteerde polymeergeheugensysteem houdt het haar op zijn plek met een natuurlijk, flexibel en ook doorborstelbaar eindresultaat.

AC Kerazyme beschermt daarmee het haar tegen de intense hitte van thermisch stylingtools. Pro-Vitamin B herstelt schade door chemische behandelingen en kleuringen. Litchiderm lychee-extract, verrijkende arganolie en tarweproteïne aanvullen, vocht en de natuurlijke structuur van het haar daarmee herstelt.

Premiere Dry Shampoo 50ml

SHOW Beauty Premiere Dry Shampoo is een volumineuze Dry Shampoo die absorbeert onzuiverheden en oliën. Zorgt daarmee voor extra textuur en glans zonder residu achter te laten.

De gepatenteerde polymeren van de kleurloze natuurlijke formule, waaronder tapioca-poeder en rijstzetmeel, trekken onzuiverheden weg en absorberen olie aan de wortel terwijl een unieke mix van botanische extracten, waaronder aloë vera, mango, kiwi en gemberlelie, worden beschermd tegen vochtverlies, waardoor uw stijl tussen wasbeurten daarmee wordt verhoogd.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van SHOW Beauty bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.