SHOW Beauty Pure Moisture Treatment Mask 200ml

42.00

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

SHOW Beauty Pure Moisture Treatment Mask is een rijk haarmasker dat zorgt voor een intensieve hydratatie en egaliserende werking.

Pure Moisture Treatment Mask is rijk aan essentiële aminozuren, dat is een mengsel van soja-eiwit en gehydrolyseerde proteïne, dat de elasticiteit van het haar daarmee verbetert. Vermindert de broosheid en verlies van water om zo het haar van zijn natuurlijke zachtheid te herstellen.

Een mix van Caviar en White Truffle-extracten verrijken daarmee deze formule met krachtige conditionerende en revitaliserende eigenschappen.

Gebruik SHOW Beauty Pure Moisture Treatment Mask

Gebruik het haarmasker één keer per week, breng het product aan op handdoek droog haar. Laat het haarmasker vervolgens 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de SHOW Beauty Pure Moisture Shampoo en vervolgens conditioneren met de SHOW Beauty Pure Moisture Conditioner.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van SHOW Beauty bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.