Rene Furterer Astera Sensitive Serum 75ml

21.15

Rene Furterer Astera Sensitive Serum: Bescherming en Verzorging voor de Gevoelige Hoofdhuid

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Rene Furterer Astera Sensitive Serum is een leave-in verzorging die speciaal is ontworpen voor de gevoelige hoofdhuid die vaak reageert op externe agressors. Dit serum biedt niet alleen een hoge huidtolerantie, maar ook langdurige bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Met een exclusieve combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder Asteraceae-extract, Moringa-extract en Hamamelis-bloesemwater, beschermt dit serum tegen stedelijke vervuiling, waaronder fijnstof (PM 2,5). De transparante en extreem zachte, smeltende gel zorgt direct na het aanbrengen voor comfort en welzijn, terwijl het haar zacht en glanzend blijft.

Benefits

  • Anti-vervuiling serum: Bevat Moringa-extract dat bekend staat om zijn anti-vervuilingseigenschappen, die de hoofdhuid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Versterkt de natuurlijke afweer: Vermindert de overmatige reactiviteit van de hoofdhuid en herstelt het comfort.
  • Zonder uitspoelen: Eenvoudig aan te brengen met de specifieke applicatorpunt als laatste stap van uw haarritueel. Het serum hoeft niet te worden uitgespoeld.

Ervaar de voordelen van het Rene Furterer Astera Sensitive Serum en bescherm uw gevoelige hoofdhuid tegen externe agressors voor een gezonde en stralende uitstraling. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Gebruik Rene Furterer Astera Sensitive Serum

Breng met de specifieke applicatorpunt scheiding per scheiding (3-5 scheidingen) aan op de totaliteit van de droge of handdoek droge hoofdhuid. Geschikt voor dagelijks gebruik. Niet uitspoelen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van RENE FURTERER bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.