Oribe Split End Seal Beautiful Color Treatment 50ml

53.00

Voorbij zijn de dagen van het kiezen tussen de mooie kleur en weelderig gezond haar. Deze ernstige zijdeachtig serum en split-end is klinisch bewezen dat het herstellend, versterkt en behoud. Ontwaak je haar om de meest glanzende en gezondste status te creëren. 

Who
Voor beschadigd haar dat reparatie en bescherming nodig heeft tegen kleurvervaging.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Split End Seal Beautiful Color Treatment repareert tot 94% van de gespleten haarpunten na 1x gebruik. Vermindert breuk met 65%. Bevat kleurvervaging met UV-beschermers. Geformuleerd zonder parabenen of natriumchloride. Kleur en keratine behandeling veilig. UV-bescherming voor het haar.

Why

Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermd het tegen uitdroging, beschadiging en-kleur afbrekende effecten van de elementen. De speciale Polymer Blend werkt synergetisch om gespleten haarpunten bij elkaar te brengen om het voorkomen van verdere schade. Het Carob Tree Extract vormt een aminozuur matrix die voldoet aan de haarschacht en herstelt en versterkt de nagelriemen. De multi UV-bescherming schild tegen het drogen, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Artichoke Leaf Extract sluit de haarschubben en beschermt tegen milieu aanvallers die het haar kan verzwakken. Het lichtgewichte olijfolie en Jojoba Olie-afgeleide esters bieden een pure glans zonder gewicht. Mirabelle pruim Olie, Moringa Seed Oil en Baobab olie geven een glans en antioxidante bescherming.

Gebruik Oribe Split End Seal Beautiful Color Treatment

Verdeel gelijkmatig aan op vochtig of droog haar te herstellen en te beschermen. Style as usual.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.