Oribe Supershine Moisturizing Cream 150ml

68.00

Oribe Supershine Moisturizing Cream is een luxe her uitvinding van de leave-in conditioner. Deze hoogwaardige crème verzorgt het meest droge en kroezende haar. Het geeft een verheffende glans, herstelt het haar en geeft het een bovennatuurlijke zachtheid.

Who
Voor middel dik tot grof haar.

 

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Supershine Moisturizing Cream is een intense leave-in moisturizer, deze geeft hoogglans en is parabeen vrij. Het biedt bescherming tegen UV-straling en is kleur veilig.

When
Voor rijke hydratering en een super glans. Het kalmeert statisch haar, strijkt gespleten haarpunten strak en temt kroezen.

Why
Verbeterd de natuurlijke glans door vitamine A en C. Houdt vocht vast in het haar en voegt glans toe. Verbetert de doorkambaarheid, geeft volume en beschermt het haar tegen uitdroging en tegen het teruglopen van de kleur. De Edelweiss flower extract, van de Zwitserse Alpen, biedt een natuurlijke bescherming tegen de droging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten van de elementen. De Kaempferia Galanga root extract levert natuurlijke UV-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, verhoogt de natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de verslechtering van de natuurlijke keratine.

Gebruik Oribe Supershine Moisturizing Cream

Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of nat haar. Breng het aan vanaf het midden tot aan de uiteinden. Föhn het droog of laat het natuurlijk opdrogen.

Gerelateerde producten
Shampoo for Brilliance & Shine
Conditioner for Brilliance & Shine

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.