Oribe Gold Lust d’Or heat Styling Balm 100ml

50.00

Oribe Gold Lust d’Or heat Styling Balm beschermt je haar tegen thermische schade. Deze superlichte styler met warmte geactiveerd polymeer technologie en helende cassis, sandelhout en maracuja olie beschermt en voedt breekbare onderdelen. Het geeft de perfecte gladheid en glans terwijl je föhnt.

Who
Iedereen die opzoek is naar bescherming tegen thermische beschadigingen.

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Gold Lust d’Or heat Styling Balm beschermt het haar tegen schade die ontstaan is door hitte. Het maakt het haar ultra-glad en glanzend. Voorkomt kroezen en statisch haar. Het is gemakkelijk te stylen en het haar is soepel te beheren. De sterkte en de dichtheid van het haar wordt hersteld. Verder beschermt de Balm d’Or het haar tegen beschadiging en is dermatologisch getest. Het is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Het is kleur en keratine behandeling veilig en biedt UV-bescherming voor het haar. Tevens is het ook veganistisch, diervriendelijk en glutenvrij.

When
Als u behoefte heeft aan breekbare onderdelen te beschermen tegen thermische beschadiging, tijdens gevechten tegen kroezen en statisch haar.

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermd het tegen uitdroging, beschadiging en kleur afbrekende effecten van de elementen. De warmtegeactiveerde Thermal Shield Complex beschermt het haar tegen schade die veroorzaakt is door hitte styling tools.

Benefits

  • Cassis olie herstelt het haar van natuurlijke glans en vocht.
  • Sandelhout Olie sluit de haarvezel, waardoor het haar meer glans en gladheid krijgt.
  • Maracuja olie vult en herstelt de natuurlijke vochtbalans in het haar is.
  • Het Bio-Restorative Complex, waaronder Plant Collageen, Cafeïne, biotine en Niacinamide, herstelt de schade en versterkt de wortel en voedt en versterkt de haarvezel van binnen naar buiten. Daarbij wordt ook de circulatie van de hoofdhuid gestimuleerd. Tevens zorgt het looizuur ervoor dat de dichtheid van het haar sterker, gezonder en meer handelbaar wordt.

Gebruik Oribe Gold Lust d’Or heat Styling Balm

Breng het aan op handdoekdroog haar, voordat u het begint met de styling.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.