Nosa Protect Tea Tree Shampoo Aardbei 250ml

9.95

De enige fun lijn tegen hoofdluis, die ook nog eens werkt!

Op voorraad

Share
Categorie: Tags: ,

Nosa Protect Tea Tree Shampoo Aardbei is speciaal om het haar te reinigen, te beschermen en te verzachten. De unieke formule met Tea Tree olie en Dimethicon zorgt voor een totale haarverzorging. De formule is dermatologische getest op alle huidtypes. Te gebruiken vanaf 12 maanden.

Nosa Protect Tea Tree Shampoo Aardbei bevat 100% pure Tea Tree olie afkomstig uit Australië. Tea Tree olie wordt van oudsher gebruikt om haarluizen weg te houden. De exclusieve NosaProtect Tea Tree garandeert 80% van de totale terpenen en 30 48% van het actieve molecuul 4 Terpineol. Bovendien bevat het geen Methyleugenol, een bestanddeel dat verantwoordelijk is voor irritatie van de hoofdhuid. Dit maakt het een veilig en ideaal product voor dagelijks en continu gebruik.

NosaProtect Shampoo ruikt naar aardbei die de overheersende geur van Tea Tree olie volledig onderdrukken, maar de eigenschappen intact houden.

Bevat geen parabenen, sulfaten, insecticiden en pesticiden.

Bestel Nosa online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Nosa producten.  Voor meer informatie over Nosa kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.