Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Perzik 250ml

9.95

De enige fun lijn tegen hoofdluis, die ook nog eens werkt!

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Perzik is speciaal om het haar te beschermen, te ontwarrenen heeft een UV filter. De unieke formule met Tea Tree olie en Dimeticon zorgt voor een totale haarverzorging. De formule is dermatologische getest op alle huidtypes.

De Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Perzik ontwart onmiddellijk dankzij de Dimeticon die een isolerende en verzachtende film laagje om het haar vormt. Bevat 100% pure Tea Tree olie afkomstig uit Australië. Tea Tree olie wordt van oudsher gebruikt om haarluizen weg te houden. De exclusieve NosaProtect Tea Tree garandeert 80% van de totale terpenen en 30-48% van het actieve molecuul 4 Terpineol. Bovendien bevat het geen Methyleugenol, een bestanddeel dat verantwoordelijk is voor irritatie van de hoofdhuid. Dit maakt het een veilig en ideaal product voor dagelijks en continu gebruik.

NosaProtect heeft de heerlijke geur van perzik die de overheersende geur van Tea
Tree olie volledig onderdrukken, maar de eigenschappen intact houden. De Tea Tree en Dimeticon
blijven als een natuurlijke barrière fungeren. Het bevat ook hittebeschermers en ook een UV filter.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van Nosa bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het Nosa kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.