Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner 70ml

11.50

Ontdek de weelde van Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner, doordrenkt met voedende arganolie om de elasticiteit, glans en handelbaarheid van je krullen te herstellen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner krulversterkende conditioner ontwart op een zachte wijze, wat resulteert in merkbaar zachte en gladde krullen met een opvallende definitie, volledig vrij van ongewenste pluis.

De speciale combinatie van gehydrolyseerde plantaardige proteïne en Abessijnse olie in onze formule versterkt en beschermt je krullen, waardoor ze gewichtloos ogen en een gezonde uitstraling hebben. Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner biedt niet alleen veerkracht, maar ook beweging, waardoor je krullen er niet alleen gezond uitzien, maar ook zo aanvoelen.

Laat je krullen stralen met deze conditioner die de kracht van arganolie benut. Ontdek de perfecte balans tussen gezonde, veerkrachtige krullen met Moroccanoil’s Curl Enhancing Conditioner. Maak deze conditioner een essentieel onderdeel van je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van weelderige krullen met een natuurlijke uitstraling.

Gebruik Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner

Breng Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner aan op gewassen handdoek droog haar. Laat de conditioner vervolgens 2 tot 3 minuten inwerken. Spoel vervolgens goed uit.

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingredienten en zijn daarmee rijk aan antioxidanten. Argan-olie is daarom kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk daarmee binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Moroccanoil bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.