Living Proof Restore Perfecting Spray 236ml

27.75

Living Proof Restore Perfecting Spray is een conditionerende ontwarrings spray die zo licht is als een veertje. Deze leave-in biedt alle voordelen die droog en beschadigd haar nodig heeft om er gezonder uit te zien en te aan te voelen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Restore Perfecting Spray is een lichtgewicht voedende leave-In Condtioner die droog en beschadigd haar daarmee een hydratie-boost geeft!
Biedt UV en hitte bescherming tot 220°C, versterkt het haar en geeft een gezonde glans.

Living Proof Restore Perfecting Spray bevat het microfijne Living Proof Restorative Shield waarin het gepatenteerde healthy hair molecule (OFPMA) is verwerkt. Dit vormt een flinterdun en gewichtloos schild om elke afzonderlijke haar heen, die het beschermt, hydrateert én gezonder maakt. De Restore Perfecting Spray is voor elk haartype en is siliconen-vrij. Het is compleet veilig voor chemisch-behandeld haar.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®