Living Proof Restore Repair Leave-in 118ml

29.30

Living Proof Restore Repair Leave-in is een herstellende en conditionerende leave-in behandeling die droog en beschadigd haar transformeert door het te verzachten en beschermen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Restore Repair Leave-in is een intensieve verzorging die het haar repareert en behandelt vóór, tijdens en ook na het stylen. Het bevat het Restorative Shield en het OFPMA molecuul. Deze zorgt dat gespleten haarpunten met 93% voorkomt en het haar na slecht één keer gebruiken met 50% versterkt. De Repair Leave-in bevat zijden proteïnen die het haar zijdezacht en sterk maken. Het haar voelt en ziet er uit alsof het nooit beschadigd is geweest. De Repair Leave-in van Living Proof is geschikt voor alle haartypen. Het is sulfaat-, siliconen- en olievrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Restore Repair Leave-in

Breng Restore Repair Leave-in aan op vochtig haar. Style vervolgens naar wens.

 

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®