Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo 160ml

26.05

Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo is een diep reinigende en kleurveilige shampoo die de drie grootste oorzaken van build-up voorzichtig van het haar verwijdert: producten, vervuiling en hard water

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo is een diep reinigende shampoo. Deze reinigt het haar intensief en verwijdert invloeden van buitenaf. Product resten, hard water en luchtvervuiling. Doordrenkt met toverhazelaar hydrateert het zowel je haar als hoofdhuid, terwijl houtskoolpoeder overtollige olie absorbeert. De zachte, niet-strippende formule wordt ondersteund door zachte, sulfaatvrije oppervlakteactieve stoffen die vervuilende deeltjes uit je haar verwijderen.

Gebruik Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo

Masseer de Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo in nat haar, herhaal dit indien nodig, spoel vervolgens goed uit.
Voor een optimaal resultaat het haar conditioneren met je favoriete Living Proof conditioner.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®