Living Proof Full Conditioner 236ml

26.05

Living Proof Full Conditioner is een lichtgewicht conditioner die zachtheid en glans toevoegt aan het haar. Het transformeert fijn, plat haar naar haar dat eruitziet, voelt en zich gedraagt als natuurlijk vol en dik haar.

Uitverkocht

Share

Living Proof Full Conditioner is een lichtgewicht conditioner die fijn haar transformeert naar vol en dik ogend haar.
De Full Conditioner bevat net zoals de Living Proof Full Shampoo het gepatenteerde OFPMA molecuul die superieure ontwarring biedt terwijl het de dikte van het haar maximaliseert, essentiële stappen zet om fijn haar gezond te houden, zonder het haar te verzwaren en vuil en olie afstoot waardoor het haar langer schoon blijft. De Living Proof Full Conditioner is geschikt voor dun en fijn haar. Het is sulfaat-, siliconen- en olievrij en ook veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Full Conditioner

Na het wassen met de Living Proof Full Shampoo, breng de conditioner aan op handdoek droog haar. Laat het product 1-2 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®