Living Proof Full Root Lift 163ml

25.50

Living Proof Full Root Lift is een door hitte geactiveerde spray die een volume boost aan de haaraanzet geeft voor een natuurlijk, touchable gevoel dat de hele dag blijft.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Full Root Lift bevat een mix van drie polymeren die zorgt voor een lift op de aanzet van het haar en voor hitte bescherming, zonder het haar plakkerig te laten voelen.

Ideaal voor fijn, plat haar en voor iedereen die graag textuur en volume wil.

Benefits

  • Creëert een lift bij de aanzet van het haar
  • Creëert een natuurlijke, touchable stijl

Gebruik Living Proof Full Root Lift

Spray in secties op de aanzet van schoon, handdoekdroog en ontklit haar.
Kam het haar door en gebruik vervolgens de Full Thickening Cream of Mousse voor het beste resultaat. Föhn vervolgens het haar met een ronde borstel.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®