Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil 50ml

Oorspronkelijke prijs was: €35.40.Huidige prijs is: €30.05.

Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil geeft glans, zachtheid en veerkracht.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil is een snel absorberende, silicoonvrije olie. Deze is geformuleerd met een mix van 5 oliën die natuurlijke vetzuren en lipiden van het haar na bootst om diep te verzorgen en daarmee pluis te verminderen.

Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil is geschikt voor golvend, krullend en kroes haar. Het is sulfaat-, siliconen- en parabenenvrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Curl Moisturizing Shine Oil

Breng de Curl Moisturizing Shine Oil aan op handdoek droog haar en style vervolgens naar wens. De olie kan ook op droog haar aangebracht worden om pluisvorming te elimineren.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten. Die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®