Kérastase Resistance Masque Extentioniste 200ml

36.00

Kérastase Resistance Masque Extentioniste, diep herstellend haarmasker voor kracht en vitaliteit.

Kérastase Résistance Masque Extentioniste Verzorgend haarmasker voor sterker en langer haar dringt diep in de haarvezel, om de structuur van het haar te versterken. Het masker bevat Creatine, een aminozuur dat verzwakt haar herstelt en verzorgt tot in de punten. De formule beschermt de gezondheid van het haar tijdens de groei en maakt het bereiken van een gezonde, langere lengte gemakkelijker. De haarbreuk neemt af en gespleten haarpunten worden verminderd.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Kérastase Resistance Masque Extentioniste voedende ingrediënten dringen diep door in het haar om de volledige lengte te behandelen. Het haar krijgt een gezonde uitstraling en de haarbreuk wordt verminderd. Gebruik in combinatie met de Résistance Bain Extentioniste shampoo voor een optimaal resultaat.

Gebruik Kérastase Resistance Masque Extentioniste

Breng het haarmasker aan op gereinigd en handdoekdroog haar. Gebruik voor een optimaal resultaat eerst de Résistance Bain Extentioniste Shampoo. Masseer het masker in op de lengtes en punten.
Laat het haarmasker vijf minuten intrekken. Spoel het zorgvuldig uit.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.