Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme 100ml

36.00

Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme is een intens blond-versterkende olie voor poreus en ontkleurd blond haar. Deze all-star leave-in haarolie biedt een diepe behandeling aan ontkleurd haar met hittebescherming tot 230 °C. De formule sealt onmiddellijk de gelifte schubbenlaag ​​van ontkleurd haar en vermindert gespleten haarpunten en de kans op haarbreuk.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme lichtgewicht olie versterkt het gevoelig geworden haar en vergroot daarmee de externe weerbaarheid. De vezels worden tegelijkertijd intensief gevoed, voor een gezond, zacht en stralend resultaat. De Edelweiss Olie in de formule maakt het haar direct zacht, glad en handelbaar, in combinatie met een diep voedende en kalmerende werking.

Resultaat
Poreus en ontkleurd haar voelt direct na gebruik weer zacht en sterk aan door de intensief voedende en verzachtende eigenschappen van de haarolie. De haarvezel is verzorgd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haar pluist minder en heeft een stralende glans.

Gebruik Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme

Gebruik een tot twee pompjes op handdoekdroog haar, of één pompje op droog haar. Breng vervolgens aan op de lengten en punten.
Föhn het handdoekdroge haar verder in model, of style het droge haar zoals gewenst.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Blond Absolu Bain Lumière shampoo of de Blond Absolu Bain Ultra-Violet shampoo.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.