JOICO Colorful Glow Beyond Serum 63ml

22.35

JOICO Colorful Glow Beyond Serum is het anti-vervagingsserum dat glans in de schijnwerpers zet en het haar helpt te beschermen tegen, kleurvervagende UV-stralen.
Geformuleerd met rijke camelia-olie en granaatappelfruit-extract, benadrukt dit glansserum de frisheid van een fantastische haarkleur en helpt het de frisheid te verlengen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO Colorful Glow Beyond Serum

Benefits:

 • Helpt voorkomen dat de haarkleur vervaagt bij blootstelling aan UV of zonlicht
 • Verhoogt onmiddellijk de glans
 • Verhoogt de levendigheid van de kleur en zorgt ook voor zachtheid
 • Vermindert kroezen voor gladder haar in slechts één gebruik
 • Beschermt tegen de doffe effecten van vervuiling
 • CAMELIA OLIE
  Gevuld met essentiële Omega 9-vetzuren en antioxidanten, helpt het vocht vast te houden en daarmee de stralende glans van het haar te herstellen.
 • GRANAATAPPEL FRUIT EXTRACTUitzonderlijk rijk aan tannines en vervagingsbestrijdende super-antioxidanten, helpt Joico Colorful daarmee de levensduur van de haarkleur te beschermen.
 • SMARTRELEASE™-TECHNOLOGIE
  Ons unieke liposoomafgiftesysteem is krachtig en laat continu rozenbottelolie, arginine en ook keratine vrij om het haar te helpen herstellen, versterken en beschermen tegen de schadelijke effecten van dagelijkse styling.

Gebruik JOICO Colorful Glow Beyond Serum

Breng 1-2 pompjes aan op vochtig of droog haar. Stijl vervolgens naar wens

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.

.