JOICO Blond Life Brilliant Glow 100ml

29.15

JOICO Blond Life Brilliant Glow geeft blond haar een heldere uitstraling, laat het haar zijdezacht aanvoelen en biedt tot 87% minder breuk van het beschadigde haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO Blond Life Brilliant Glow is geschikt voor alle types blond haar, van honingblond tot het helderste lichtste blond. De olie maakt het blonde haar helderder dan ooit. Laat het haar zijdezacht aanvoelen en biedt tot 87% minder breuk van het beschadigde haar tijdens het kammen in schoon, droog haar.

Benefits

  • Kristalheldere olie verrijkt met Arginine
  • Mix van Tamanu en Monoi voor bescherming van het haar

Gebruik JOICO Blond Life Brilliant Glow

Breng de JOICO Blond Life Brilliant Glow aan op handdoekdroog haar en style vervolgens naar wens. Om pluizige punten te temmen, breng een klein beetje olie aan op droog haar.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.