JOICO Defy Damage In A Flash 200ml

28.00

In A Flash maakt indruk als een snelle, uitspoelbare behandeling met direct zichtbare resultaten.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Met de innovatieve kracht van JOICO Defy Damage In A Flash, helpt IN EEN FLITS bij het opbouwen van bindingen – en levert een verbluffende, 7-seconden transformatie die je kunt zien en voelen. Haastend haar naar gezondheid in een unieke vloeistof-naar-crème formule, helpt JOICO Defy Damage In A Flash snelle haarbeschermer bij het opbouwen van bindingen, waardoor het haar sterker wordt en minder gevoelig voor breuk.

Als er geen tijd is om te verspillen voor gezond uitziend haar, maakt In Een Flits een sprint naar de finish in één snelle, uitspoelbare behandeling met zichtbare resultaten in seconden met JOICO Defy Damage In A Flash.

Benefits

  • Bouwt bindingen op voor gezond uitziend haar
  • Tot 7x sterker haar in 7 seconden
  • Versterkt de glans en maakt ontwarren gemakkelijk
  • Veilig voor gekleurd haar
  • Vrij van siliconen
  • Haar is tot 20X meer bestand tegen breuk

Gebruik JOICO Defy Damage In A Flash

Was het haar eerst grondig met Defy Damage Protective Shampoo om vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen. Spoel het haar goed uit en dep het voorzichtig droog met een handdoek, zodat het nog vochtig is maar niet druipend nat. Breng vervolgens het JOICO Defy Damage In A Flash aan, beginnend halverwege de lengte en werk naar de punten toe. Masseer het product zachtjes in het haar totdat de substantie romig wordt en gelijkmatig verdeeld is. Laat het product 7 seconden inwerken om de krachtige formule zijn werk te laten doen, en spoel het daarna grondig uit met lauw water. Voel direct het verschil van gezonder en sterker haar na slechts één behandeling!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.