J Beverly Hills Platinum Hydrate Conditioner 100ml

17.95

J Beverly Hills Platinum Hydrate Conditioner is sulfaatvrij en kleurveilig.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

J Beverly Hills Platinum Hydrate Conditioner is ontwikkeld om het haar te verzadigen met vochtvasthoudende ingrediënten en zo een gladde en gezonde haarkwaliteit te bereiken. De formule reinigt grondig en herstelt gespleten punten, verbetert handelbaarheid en geeft glans. Geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar.

Benefits:

  • Versterkt
  • Maakt glad en verzacht
  • Beschermt kleur
  • Verhoogt de glans
  • PH: 5.4

Gebruik J Beverly Hills Platinum Hydrate Conditioner

Aanbrengen na J Beverly Hills Platinum Hydrate Shampoo. Werk van de punten naar de hoofdhuid , twee minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen. Style daarna verder met je favoriete J Beverly Hills styling of finishing producten.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J-PLATINUM

Juan Juan, celebrity kapper en oprichter van J BEVERLY HILLS, gelooft dat alle kappers kunstenaars zijn. Met dit geloof als focus, creëerde hij PLATINUM, een lijn haarverzorgingproducten die ontworpen is om de creativiteit van kappers te dienen. De prestaties van PLATINUM maken het mogelijk om elk gewenst resultaat te kunnen bereiken. Het eindresultaat is een lijn die helpt haar daarmee in kunst te veranderen.