J Beverly Hills Platinum Hydrate Shampoo 100ml

16.95

J Beverly Hills Platinum Hydrate Shampoo is sulfaatvrij en kleurveilig.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

J Beverly Hills Platinum Hydrate Shampoo is ontwikkeld om het haar te doordrenken met vochtvasthoudende ingrediënten en zo een gladde en gezonde haarkwaliteit te bereiken. De formule reinigt grondig en herstelt gespleten punten, verbeterd handelbaarheid en geeft glans. Geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar.

Benefits:

  • Versterkt
  • Maakt glad en zacht
  • PH: 5.5
  • Beschermt kleur
  • Verhoogt de glans

Gebruik J Beverly Hills Platinum Hydrate Shampoo

Aanbrengen op nat haar en masseren tot een rijk schuim. Voor een optimaal resultaat, gebruik daarna Platinum Hydrate Conditioner.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills  producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J-PLATINUM

Juan Juan, celebrity kapper en oprichter van J BEVERLY HILLS, gelooft dat alle kappers kunstenaars zijn. Met dit geloof als focus, creëerde hij PLATINUM, een lijn haarverzorgingproducten die ontworpen is om de creativiteit van kappers te dienen. De prestaties van PLATINUM maken het mogelijk om elk gewenst resultaat te kunnen bereiken. Het eindresultaat is een lijn die helpt haar daarmee in kunst te veranderen.