J Beverly Hills Blue Dry Shampoo 262ml

29.90

Dry Shampoo Style Refresher, fris je look op tussen de wasbeurten in seconden met Dry Shampoo.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

J Beverly Hills Blue Dry Shampoo is geformuleerd met extracten van rijstzetmeel, rozemarijn en tea tree om olie te absorberen en de hoofdhuid te reinigen, terwijl dry shampoo tegelijkertijd volume en body toevoegt.

Benefits:

  • Reinigt zachtjes
  • Absorbeert overtollige olie.
  • Geeft volume en extra body

Gebruik J Beverly Hills Blue Dry Shampoo

Goed schudden voor gebruik om de ingrediënten te activeren!
In plaats van een wasbeurt dry shampoo aanbrengen. Houd de spray op een hoogte van 3-6 cm van het haaroppervlak, spray op de wortels en werk daarvandaan door het haar met de vingertoppen.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.