J Beverly Hills Blue Clear Wax 71g

23.90

Clear Wax finishing wax, wax and relax.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Clear Wax is geformuleerd met castorolie en kokosnoot extracten, is in water oplosbaar en geeft de stevigheid van een gel met de ondersteuning van een wax, terwijl het een prachtige glans geeft.

Benefits:

  • Hold-1
  • Geeft een schitterende glans
  • Flexibele hold
  • Voedt

Gebruik J Beverly Hills Blue Clear Wax

Na reiniging en conditionering met je favoriete J Beverly Hills duo, breng je Clear Wax aan.
Gebruik een kleine hoeveelheid op droog haar en werk door het haar met de vingertoppen.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.