J Beverly Hills Blue Blonde Shampoo 350ml

25.90

Blonde Toning Shampoo STAY COOL!

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Blonde Shampoo is geformuleerd met blauwe malva, kamille, kokosnoot en zonnehoed. reinigt Blonde shampoo reinigt zacht en helpt ongewenste gele en goudtinten te neutraliseren.
De unieke formule zorgt voor veel glans zonder ongewenste product opbouw achter te laten.

Benefits:

  • PH-6
  • Reinigt zachtjes
  • Hydrateert
  • Neutraliseert gele tinten
  • Sulfaatvrij

Gebruik J Beverly Hills Blue Blonde Shampoo

Verdeel de shampoo op nat haar en pak een royale hoeveelheid blonde shampoo en masseer tot een rijk schuim. Spoel uit en herhaal. Laat 2-3 minuten intrekken om gele tonen te neutraliseren. Gebruik daarna Blonde Conditioner voor toning, al naar behoefte.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.