J Beverly Hills Blue Blonde Conditioner 350ml

29.90

Blonde Toning Conditioner STAY COOL! G

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Blonde Conditioner is geformuleerd met pro-vitamine B-5, calendula en gehydrolyseerde eiwitten, voedt, kalmeert en helpt blonde conditioner ongewenste geel en goud tinten te neutraliseren.

Benefits:

  • PH-4.5
  • Hydrateert
  • Neutraliseert gele tinten.
  • Zonder parabenen

Gebruik J Beverly Hills Blue Blonde Conditioner

Na reiniging met Blonde Shampoo een royale hoeveelheid Blonde Conditioner aanbrengen, beginnen met de punten en dan naar de hoofdhuid toe werken, 3-5 minuten laten inwerken.
Spoel uit en style verder met je favoriete J Beverly Hills-producten.

Ideaal voor toning en neutralisering van geel en goud tinten.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.