Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo 50ml

9.50

Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo is een normaliserende en verfrissende shampoo voor normaal haar.

Ideaal voor dagelijks gebruik. Samengesteld met milde bestanddelen zonder SLES.

Op voorraad

Share

Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo bevat milde oppervlakte-actieve stoffen,een gebalanceerde mix van innovatieve bestanddelen voor een evenwichtige reiniging.
Botanisch Complex,mix van 14 plantenextracten met meerdere gunstige effecten op de huid en het haar.

Actieve ingrediënten

  • Pro Vitamine B5,regenererend,verzachtend en conditionerend voor de huid en het haar
  • Essentiële salie olie,antioxidant,beschermend en parfumerend
  • Eucalyptus,tonifiërend,verfrissend en parfumerend

Gebruik Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo

Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo aanbrengen op vochtig haar en inmasseren.
Even laten inwerken voor een fris gevoel en uitspoelen.
Herhalen indien nodig en vervolgen met een conditioner.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.