Davines Natural Tech Renewing Conditioning Treatment 60ml

15.00

Davines Conditioning Treatment helpt de gezondheid van haar en hoofdhuid voor longevity en behoud van langdurig natuurlijke schoonheid.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Voordelen van Davines Renewing Conditioning

Deze Natural Tech Renewing Conditioning Treatment voedt, hydrateert en stimuleert zowel de hoofdhuid als het haar, waarbij elke haarvezel gezond, compact en glanzend wordt, zonder het haar te verzwaren.

Een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor of na het wassen met de shampoo afhankelijk van het haartype dat behandeld moet worden met het gewenste effect.

Gebruik van Davines Renewing Conditioning Treatment

Voor optimale preventieve resultaten na het wassen aanbrengen op de hoofdhuid en handdoekdroog haar. 3 tot 5 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen. Voor een optimaal resultaat eerst het haar wassen met de Davines Natural Tech Renewing Shampoo.

Bestel Davines Natural Tech bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog deze Natural Tech producten in onze webwinkel. Voor meer informatie over Natural Tech van Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.