Dapper Dan Deluxe Pomade 50ml

10.95

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Dapper Dan Deluxe Pomade is een van de drie producten van het echte Britse kappersmerk Dapper Dan dat sinds 2011 producten produceert. Deze waterbasis pomade zorgt voor een flexibele hold zonder vettig te zijn. Het zorgt voor een medium tot hoge hold en glans maar wast toch makkelijk uit. De Dapper Dan Deluxe Pomade is een heel veelzijdig product dat je aan kan brengen op droog haar voor wat glans, maar ook perfect gebruikt kan worden voor die klassieke jaren 1930 haarstijlen. Het product droogt iets in na het aanbrengen, maar in tegenstelling tot vele andere producten wordt deze niet hard en dus is restylen mogelijk. Bijvoorbeeld met een natte kam.

Gebruik Dapper Dan Deluxe Pomade

Wrijf een beetje Deluxe Pomade tussen de handen en breng het aan in droog haar voor een kapsel met wat glans en structuur. In natter haar zorg je voor die mooie slick back looks uit de jaren 1930.

Opgericht in Sheffield, Engeland in 2011:

De producten van Dapper Dan zijn in tien jaar tijd ontwikkeld door professionals in het vak, vastbesloten om een uniek en gevarieerd assortiment verzorgingsproducten te creëren die aansluiten bij de behoeften van de stijlbewuste moderne mens.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Dapper Dan  bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.