Bumble and Bumble Curl Reactivator 250ml

25.20

Bumble and Bumble Curl Reactivator is een multifunctionele primer dat het haar ontwart en definieert op de eerste dag van gebruik.
Het verfrist en re-styled het haar met gebruik de dagen daarna. Deze krul primer kan gebruikt worden op meerdere manieren: voor het stijlen om het haar te ontwarren en krullen te definiëren.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Bumble and Bumble Curl Reactivator kan ook gebruikt worden om het haar te verfrissen en opnieuw te hydrateren. Het bevat ook een UV filter om het haar te helpen beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Deze primer bevat het HydraSculpt Blend, het geeft controle over elke krul. Dit product is vrij van alcohol, parabenen, sulfaten en ftalaten.

Gebruik Bumble and Bumble Curl Reactivator

Spray in handdoekdroog haar of droog haar. “Kam” het met je vingers door het haar stijl zoals gewenst.

Voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Bumble and Bumble Curl Moisturizing Shampoo en verzorgen met de Bumble and Bumble Curl 3-in-1 Conditioner.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Bumble and Bumble bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.