Balmain Couleurs Couture Mask 200ml

65.00

Balmain Couleurs Couture Mask is een rijke haarspabehandeling voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar. Verrijkt met een krachtige mix van barnsteenzuur, arganelixer, zijde- en kasjmierproteïne om de haarstructuur te versterken en te beschermen. Verbetert de kleurduurzaamheid en maakt het haar extreem zacht.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Balmain Couleurs Couture Mask is speciaal ontworpen voor gekleurd, beschadigd en ook overbehandeld haar. De Couleurs Couture Care Mask bevordert de houdbaarheid van de kleur, herstelt, versterkt en doet daarmee het haar diep van binnenuit herleven. De geavanceerde formule is verrijkt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en kenmerkende geur.

Benefits

  • Voedend haar-spa-masker
  • Versterkt het haar
  • Bevordert de kleurlevensduur

Gebruik Balmain Couleurs Couture Mask

Gebruik het haarmasker één keer per week, breng het product aan op handdoek droog haar. Laat het haarmasker vervolgens 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Balmain Couleurs Couture Shampoo en vervolgens conditioneren met de Balmain Couleurs Couture Conditioner.

Balmain Haarproducten

De collecties van dit Haute Couture merk uit Parijs zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren. Het voelen en beleven deze fijne selectie van haarverzorging en styling kan alleen Balmain waarmaken. De hoofdingrediënten Silk proteïne en Argan olie zorgen voor het beste resultaat voor elk haartype.  Het maakt het haar heerlijk glanzend en blijft dat ook. Succes verzekerd!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Balmain bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.