Balmain Illuminating Mask Silver Pearl 200ml

52.00

Balmain Illuminating Mask Silver Pearl is een verhelderende spa-behandeling met pure violet pigmenten voor blond en zilver haar. Corrigeert koperachtige en gele tinten en geeft het haar een levendig kristal koele blonde of grijze kleur. Verrijkt met een krachtige mix van quinoazaad olie, kokosolie, macadamia olie, zonnebloemzaadolie, barnsteenzuur, argan elixir en zijde- en kasjmierproteïne om de haarstructuur te versterken, te beschermen en optimaal te conditioneren.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Balmain Illuminating Mask Silver Pearl is een haarmasker om ongewenste warme tonen tegen te gaan. Hair Couture Illuminating Mask Silver Pearl, verrijkt met pure violet pigmenten, helpt om ongewenste warme tonen te breken en de haarkleur te verhelderen. Het Illuminating Mask Silver Pearl voedt het haar diep terwijl de zilveren en kristalgrijze kleur van het haar behouden blijft.  Speciaal ontwikkeld voor asblond en gehighlight haar. Geblondeerd of gehighlight haar is zeer onderhoudsgevoelig en vereist voortdurend touch-ups.

Benefits

  •  Corrigeert ongewenste koperachtige en gele tinten
  • Behoudt een zilveren en kristal grijze kleur
  • Perfect om te gebruiken tussen kleurbeurten door

Gebruik Balmain Illuminating Mask Silver Pearl

Breng het masker aan op de lengten en punten van handdoekdroog haar. Masseer het zachtjes in en spoel het vervolgens na 10-15 minuten grondig uit. Gebruik het in combinatie met de Illuminating Shampoo Silver Pearl  voor het beste resultaat. Overmatig gebruik wordt afgeraden in verband met het permanente effect op de haarkleur. Gebruik de Illuminating lijn altijd in combinatie met een reguliere Care lijn zoals de Couleurs Couture Care Line.

Balmain Cosmetic verkooppunten

Balmain haarproducten zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarproducten. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.