Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light 200ml

27.20

95% op natuurlijke basis lichte shampoo die zachtjes de hoofdhuid exfolieert, zuivert en vernieuwt en zorgt voor een schoon, gewichtloos luchtig gevoel achteraf. Zorgt voor een optimale basis voor dikker, voller haar. Ideaal voor fijn haar, normale tot vette hoofdhuid.
Op basis van planten, petroleumvrije mineralen of water.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light van Aveda is een shampoo die het haar reinigt, exfolieert en vernieuwt zachtjes de hoofdhuid met van wintergroen afkomstig salicylzuur, en verwijdert ook opgebouwde resten die de poriën kunnen verstoppen.
De voedende, kleurveilige shampoo reinigt het haar en ontklit ter bescherming tegen het afbreken tijdens het aanbrengen van shampoo. Advanced Exfoliating Shampoo voor een optimale basis voor dikker, voller uitziend haar.

Benefits:

  • Vermindert haarverlies met 53%* indien gebruikt als onderdeel van het Invati Advanced™ 3-stappensysteem
  • Formule voor dunner haar en ook een normale tot vette hoofdhuidtypes
  • Formule met micellair reinigingssysteem voor extra zuivering
  • Salicylzuur afkomstig van wintergroen verwijdert opgebouwde resten die de poriën kunnen verstoppen.
  • Een mix van Ayurvedische kruiden, waaronder ginseng en gecertificeerde biologische kurkuma verkwikken de hoofdhuid als deze wordt ingemasseerd
  • Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light voor een schoon, gewichtloos, luchtig gevoel achteraf
  • Sulfaatreiniger-vrije, sterk schuimende formule
  • Kleurveilig

Gebruik Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light

Masseer de shampoo in het natte haar en ook de hoofdhuid. Laat de shampoo 1 minuut inwerken en spoel vervolgens goed uit.
Voor een optimaal resultaat het haar na behandelen met de Invati Advanced™ Thickening Conditioner en de Scalp Revitalizer.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Aveda bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

inhoud

50ml, 200ml, 1000ml