Shu Uemura Urban Moisture Shampoo 300ml

39.95

Shu Uemura Urban Moisture Shampoo is een hydraterende shampoo voor droog haar blootgesteld aan vervuilende stoffen. Elimineert de ophoping van schadelijke stoffen om dofheid van het haar te voorkomen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Shu Uemura Urban Moisture Shampoo is een hydraterende shampoo voor droog haar dat bloot staat aan stedelijke vervuiling. De sterk vochtinbrengende shampoo voedt en herstelt de vochtbalans van het haar zonder het haar te verzwaren. Droog haar wordt mild gereinigd en actieve ingrediënten als moringa-olie en rode algenextract beschermen het droge haar tegen vervuiling, dofheid en uitdroging.

De plant moringa, die ook wel ‘wonderboom’ wordt genoemd, is één van de meest voedzame planten ter wereld. Deze wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele medicijnen. Het extract bevat een zeer sterke concentratie aan voedingsstoffen, vitamines en antioxidanten en heeft intensief zuiverende eigenschappen die verontreinigende stoffen onschadelijk maken, beschadiging herstellen en zuiveren.

Deze luxe, lichtgewicht shampoo is verrijkt met moringa-olie en rode algenextract en reinigt mild vervuiling en ook onzuiverheden. Het haar voelt schoon, zacht en glad van de aanzet tot de haarpunten. Geeft een schoon, puur gevoel en biedt langdurige bescherming tegen dofheid door vervuiling.

Gebruik Shu Uemura Urban Moisture Shampoo

Breng de shampoo aan op nat haar en schuim op, spoel uit en was na behoefte twee keer. Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar na de wassing te verzorgen met de Shu Uemura Urban Moisture Hydro-nourishing Conditioner en de Shu Uemura Urban Moisture Hydro-nourishing Treatment.

Shu Uemura producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste haarproducten. Bestel vandaag nog uw Shu Uemura producten bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.