Oribe Gold Lust Transformative Masque 150ml

72.00

Deze werkelijk moderne oplossing dringt door tot elke vezel door de witte thee, Baobob en jasmijn extracten in combinatie met onze bio-herstellende complex. Het verbeterd de elasticiteit en het versterkt het haar. De innerlijke schittering en zachtheid wordt herontdekt en hersteld beschadigd haar.

Who
Voor iedereen. Vooral voor degene die beschadigd haar hebben door kleuring of styling.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 4 punten!
Share

Oribe Gold Lust Transformative Masque zorgt voor een intensieve voeding en conditionering van het haar. Bouwt het versterkt elke vezel en nagelriem en vult zwakke plekken. Het verbeterd de elasticiteit en voegt zachtheid, glans en body toe.
Beschermt het haar tegen beschadiging en is dermatologisch getest. Het masker is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Het is kleur en keratine behandeling veilig en biedt UV-bescherming voor het haar. Tevens is het ook veganistisch, diervriendelijk en glutenvrij.

When
Wanneer u uw haar een intense voeding en conditionering wilt geven.     

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermd het tegen uitdroging, beschadiging en-kleur afbrekende effecten van de elementen. Het  White Tea Leaf Extract verzacht het haar. Het Jasmine extract geeft een diepe voeding. De Baobab Olie uit de Baobab boom, ook wel bekend als de “Boom van het Leven” in Afrika, is rijk aan vitamine A, D, E en F. Het verstrekt antioxidanten en geeft bescherming tegen schadelijke en drogen van vrije radicalen. Het Bio-Restorative Complex, waaronder Plant Collageen, Cafeïne, biotine en Niacinamide, herstelt de schade en versterkt de wortel en voedt en versterkt de nagelriem van binnen naar buiten. Daarbij wordt ook de circulatie van de hoofdhuid gestimuleerd.   Shea Butter en zwarte bessen extracten herstellen het haar door diepe hydratatie en verbeterd de elasticiteit.

Gebruik Oribe Gold Lust Transformative Masque

Masseer het masker goed in uw haar, laat het zo lang intrekken als u zelf wilt. Spoel het daarna goed uit.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar te wassen met de Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo. 

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.