Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 250ml

Oorspronkelijke prijs was: €30.00.Huidige prijs is: €24.00.

Ontdek de kracht van Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo. De sleutel tot het onthullen van jouw gezondste haar!

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is ontwikkeld om productophoping te verwijderen en je haarlokken te laten stralen.

Wat maakt je haar dof, verkleurd, droog, onhandelbaar of vettig? Vaak is het ophoping van producten.

Met de Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo kun je jouw haar gezonder maken door alle opgebouwde vuil en resten te verwijderen die haarbreuk kunnen veroorzaken.

Deze shampoo bevat een geavanceerd ‘Broad Spectrum Clarifying System’ en onze bewezen OLAPLEX Bond Building Technology™. Het resultaat? Zichtbaar gezonder haar met luchtig volume, zijdezachte zachtheid, herstelde glans, levendige kleurhelderheid en een diepe reiniging voor de hoofdhuid.

Gebruik Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

Optimaliseer je gebruik van Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo door je te richten op de aanzet en zorg ervoor dat je de shampoo gelijkmatig over je hele haar verdeelt. Gebruik deze shampoo eenmaal per week als vervanging voor je reguliere shampoo. Geschikt voor alle haartypes en texturen. Ontdek de voordelen van deze wekelijkse behandeling voor een diep gereinigde en gezonde hoofdhuid, en stralend haar vol vitaliteit.

Stap in de wereld van haarverzorging met Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo en ontdek een nieuw niveau van stralend, gezond haar!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Olaplex bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Verbeter de gezondheid en uitstraling van je haar met Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo, verkrijgbaar bij Headmasters!