Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Aardbei 250ml

9.95

De enige fun lijn tegen hoofdluis, die ook nog eens werkt! 

Op voorraad

Share
Categorie: Tags: ,

Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Aardbei is speciaal om het haar te beschermen, te ontwarrenen heeft een UV filter. De unieke formule met Tea Tree olie en Dimeticon zorgt voor een totale haarverzorging. De formule is dermatologische getest op alle huidtypes.

Nosa Protect Triple Action Tea Tree Spray Aardbei ontwart onmiddellijk dankzij de Dimeticon die een isolerende en verzachtende film laagje om het haar vormt. Bevat 100% pure Tea Tree olie afkomstig uit Australië. Tea Tree olie wordt van oudsher gebruikt om haarluizen weg te houden. De exclusieve NosaProtect Tea Tree garandeert 80% van de totale terpenen en 30-48% van het actieve molecuul 4 Terpineol. Bovendien bevat het geen Methyleugenol, een bestanddeel dat verantwoordelijk is voor irritatie van de hoofdhuid. Dit maakt het een veilig en ideaal product voor dagelijks en continu gebruik.

NosaProtect ruikt naar aardbei die de overheersende geur van Tea Tree olie volledig onderdrukken, maar de eigenschappen intact houden. De Tea Tree en Dimethicon blijven als een natuurlijke barrière fungeren. Het bevat ook hittebeschermers en ook een UV filter om het haar te beschermen tegen zon, föhn, stijltang en schadelijke invloeden van buitenaf.

Het wordt aanbevolen om NosaProtect elke dag te gebruiken. Geschikt voor alle haartypes en alle leeftijden (zelfs vanaf 0 maanden).

Bevat geen parabenen, sulfaten, insecticiden en pesticiden.

Bestel Nosa online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Nosa producten.  Voor meer informatie over Nosa kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.