Moroccanoil Treatment 100ml

49.00

Moroccanoil Treatment is in staat om haar dat is beschadigd door chemicaliën in shampoos, kleurbehandelingen en permanent, maar ook door milieu- en weersfactoren, te herstellen en nieuw leven in te blazen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Moroccanoil Treatment wordt gemakkelijk opgenomen door vochtig én droog haar en is rijk aan antioxidanten, vitaminen en proteïnen.

Benefits

  • Verbetert de handelbaarheid van het haar
  • Maakt het haar gemakkelijk doorkambaar
  • Elimineert pluishaar veroorzaakt door chemische behandelingen en vocht
  • Geeft meer glans aan gekleurd haar en houdt ook de kleur langer mooi
  • Verbetert de elasticiteit
  • Geeft haar een natuurlijke glans en ook een zachtere textuur

Gebruik Moroccanoil Treatment

Neem voor de juiste hoeveelheid Moroccanoil Treatment 1 tot 2 pompdosering in je hand.  Breng dit vervolgens aan op handdoekdroog haar, vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Föhn het haar of laat het natuurlijk opdrogen. Breng aan op droog haar om daarmee wilde lokken te temmen, gespleten uiteinden te conditioneren en het haar gladder te maken.

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingredienten en zijn daarmee rijk aan antioxidanten. Argan-olie is daarom kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk daarmee binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Moroccanoil bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.