Living Proof Control Hairspray 249ml

Oorspronkelijke prijs was: €30.70.Huidige prijs is: €26.05.

Living Proof Control Hairspray houdt fijn tot normaal haar met een natuurlijke finish in model.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Control Hairspray fixeert je haar op flexibele wijze. Je haar blijft gezond aanvoelen en er natuurlijk uitzien. Bovendien bestrijdt de Living Control Hairspray frizz op effectieve wijze! Ideaal om fijn haar de hele dag in model te houden.

Benefits:

  • Beschermt tegen luchtvochtigheid
  • Gaat pluis tegen
  • Laat je haar niet inzakken
  • Haar voelt heerlijk aan
  • Laat geen witte residu achter
  • Geschikt voor fijn tot normaal haar.
  • Vrij van siliconen en oliën die het haar verzwaren

Gebruik Living Proof Control Hairspray

Spray een dunne nevel op 15 centimeter afstand van het gestylde haar voor de gewenste fixatie.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten. Die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®