Living Proof Restore Conditioner 1000ml

70.95

Living Proof Restore Conditioner is een hydraterende conditioner die het haar opnieuw zacht, glanzend en handelbaar maakt.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 4 punten!
Share

Living Proof Restore Conditioner is een vocht inbrengende conditioner voor droog en beschadigd haar. Deze beschermt het haar tegen toekomstige schade. Restore Conditioner laat het haar na één keer gebruiken eruitzien alsof het nooit beschadigd is geweest. Restore Conditioner bevat het Restoritive Shield en het OFPMA molecuul die de conditie van het haar herstelt en het vochtgehalte op peil brengt. Beschadigd haar wordt direct herstelt zodat het handelbaar wordt en het gepatenteerde OFPMA molecuul. Deze stoot vuil en olie af, waardoor je het haar minder vaak hoeft te wassen. Living Proof Restore Conditioner  is geschikt voor droog en beschadigd haar.

Restore Conditioner is sulfaat-, siliconen- en olievrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Restore Conditioner

Na het wassen met de Living Proof Restore Shampoo, breng de conditioner aan op handdoek droog haar. Laat het product 1-2 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®