Living Proof Perfect Hair Day Weightless Mask 200ml

Oorspronkelijke prijs was: €39.30.Huidige prijs is: €33.40.

Living Proof Perfect Hair Day Weightless Mask is een foolproof, gewichtloos, silicoonvrij masker dat de 5 benefits van gezond haar biedt: glanzend, volumineus, gevoed, sterk en gepolijst haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Living Proof Perfect Hair Day Weightless Mask is een siliconenvrij haarmasker voor fijn tot normaal haar. Het biedt de vijf voordelen die gezond haar van nature heeft:

  • Glans
  • Volume
  • Gevoed haar
  • Sterk haar
  • gepolijst haar

Vermindert haarbreuk dat vaak ontstaat bij gespleten punten tot 70%. Het Living Proof haarmasker zorgt ervoor dat het haar langer schoon blijft, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen.

Gebruik Living Proof Perfect Hair Day Weightless Mask

Gebruik Living Proof Perfect Hair Day Weightless Mask één keer per week, breng het product aan op handdoek droog haar. Laat het haarmasker vervolgens 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Living Proof Perfect Hair Day Shampoo  en vervolgens conditioneren met de Living Proof Perfect Hair Day Conditioner.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®